Å være skuespiller kan være farlig!

Det er mye bra med det å være en skuespiller. Man kan utfolde seg på en måte som ellers ikke er like enkel og man får mye oppmerksomhet. Det å ta på seg en rolle, og være en annen kan faktisk være frigjørende. Men det er også sånn at man er veldig aktiv, enten det er på scenen eller om du er en skuespiller foran kameraet. Det kan dukke alskens problemer med bevegelser, om man skal utspille en scene hvor man sloss, eller kanskje hvor man danser. Hvis du virkelig strekker deg under teatret, kan du klikke her og se om du kan komme til smertene, slik at du løser problemene.

For vi vet at teaterarbeid er noe som er veldig raskt, og som man gjerne skal gjøre fra kveld til kveld over en viss periode. Om man gjør de samme bevegelsene og de skader og gjør vondt, så blir det fort problematisk. Derfor er det noe du så fort som mulig bør finne en løsning på. For man må tilbake på scenen, og ved å irritere problemet hele tiden kan det være problematisk for deg fremover også. Så det er vel noe man helst vil unngå, og lenken vi har lagt til fører deg videre til Klinikkforalle.

Går du inn der vil du finne ut om alt de behandler, hva som kan være for deg og potensielle løsninger. Og det er for øvrig ikke bare en informasjonsside, da det er sånn at du kan bestille time der. Det kan fort vekk være nødvendig, og det vil gå raskere enn om du bestiller time hos din vanlige lege. Trenger du hjelp raskt, slik at du kan komme deg tilbake på scenen, så er dette et godt alternativ, og virkelig verdt å utforske. Det er ikke noe du kommer til å angre på!